Тиждень інновацій, творчості та натхнення для педагогів Кропивницького

Вівторок, 2 квітня 2024 17:20

Педагогічні працівники закладів освіти Кропивницького стали учасниками Цифрових стартапів для вчителя, який традиційно організував Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради.

Протягом 25-29 березня  350 освітян міста опановували практичний аспект кібербезпеки, ознайомилися з поширеними інтернет-шахрайствами, їх наслідками та способами захисту від небезпеки,  поринули в цікавий світ Stem-навчання шляхом участі в презентації загальноліцейного проєкту «Код української нації: погляд у майбутнє», поглибили свої знання з робототехніки та програмування, прокачали власну медіа грамотність, говорили про потреби педагогів для здійснення якісного освітнього процесу та про перспективу використання штучного інтелекту (ШІ) у різних галузях професійної діяльності педагогів, ознайомились із цифровими практиками в системі роботи дошкільного закладу, розглянули можливості сайту вихователя – успішного інформаційного ресурсу в професійній діяльності педагога закладу дошкільної освіти.

Спікерами заходів стали понад 30 проактивних, ініціативних, творчих педагогів закладів загальної середньої та дошкільної освіти, а саме: ліцеїв ім. Тараса Шевченка, «Лідер», «Науковий», «Центральний», «Максимум», Академічної гімназії, Міжшкільного ресурсного центру № 1 та ДНЗ № 22, 65, 3, 28.

Останній тиждень березня, насичений цікавими освітянськими подіями, промайнув дуже швидко, а учасники отримали потужний заряд актуальності, мотивації та натхнення в своїй професії.

Усі новини