У Кропивницькому розпочався сезон ямкового ремонту доріг

Вівторок, 2 квітня 2024 16:36

Дорожники Кропивницького дали старт сезону ямкового ремонту доріг обласного центру. Першими вулицями, на які виїхала спеціалізована техніка, стали: Любомира Гузара, Святослава Хороброго та Кавалерійська. Тут спочатку провели підготовчі роботи – фрезерування дорожнього полотна перед і розпочали  асфальтування.

Про це повідомив директор КП «Універсал 2005» Віктор Панішко під час апаратної наради сьогодні, 02 квітня.

- Наразі на вулицях міста працюють три ремонтні бригади, які використовують гарячий асфальт і дві установки ямкового ремонті – УЯР, - відзначив Віктор Панішко. – Роботи плануються на кожний день, виходячи з обсягу 50 тон асфальтової суміші, яку нам постачає підрядник. Сьогодні розпочинаємо працювати на важливих транспортних магістралях – в’їздах у Кропивницький: першим буде Знам’янський.

Продовжилася на дорогах міста і засипка ям сколом: роботи виконані за адресами - вулиці Чміленка, Гоголя, Шевченка, Чорновола, Шульгиних, Миколи Левитського, Варшавська, проспект Інженерів.

Грейдер минулого тижня працював у мікрорайонах Кропивницького, по вулицях: Севастопольській, Ярославській, Олени Журливої, Авіаційній, Левка Мацієвича.

Працівники і техніка КП «Універсал 2005» продовжують також прибирати і наводити лад на проїжджій частині доріг міста. Упродовж тижня  прибирали магістралі: вулиці Святослава Хороброго, Любомира Гузара, зупинки громадського транспорту по вулицях Велика Перспективна (зупинка «Головпоштамп», зупинка «Готель Київ», зупинка «Спортивна школа», «Вул. Острівська»), Шевченка (зупинка «Бібліотека ім. Шевченка»), Театральна, Металургів (сел. Нове).

 Спеціалізована техніка «Scandia» працювала по вулицях Жадова, Юрія Коваленка, Академіка Тамма (від вул. Курганної), Героїв України, Незалежності.

Заступник міського голови Олександр Мосін звернув увагу керівника підприємства на необхідність неухильного дотримання технології виконання усіх процесів на дорогах міста. Це стосується і підготовки та асфальтування дорожнього покриття, і прибирання проїжджої частини міських доріг від використаної взимку протиожеледної суміші. Зокрема йдеться про високий рівень шуму в нічний час від роботи прибиральної техніки: тракторів з відвалами і машин ««Scandia». Допомогти звільнити узбіччя міських доріг від припаркованого транспорту для якісного вичищення підбордюрних частин у денний час, щоб не створювати містянам дискомфортних умов вночі, допоможе  патрульна поліція. Вона супроводжуватиме процеси генерального весняного прибирання транспортних магістралей обласного центру.

Усі новини